Το είδαμε και αυτό! Πήρε σημαιάκι βοηθού ο Μασιάς – Τι συνέβη

Το είδαμε και αυτό! Πήρε σημαιάκι βοηθού ο Μασιάς – Τι συνέβη

Ορισμένος ως 4ος διαιτητής ήταν για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ανόρθωση ο Δημήτρης Μασιάς. Ωστόσο ένα απρόοπτο τον «έστειλε» με σημαιάκι βοηθού να «τρέχει» τις φάσεις από πίσω.

Αυτό συνέβη γιατί η Αγγέλα Κυριάκου που ήταν ορισμένη βοηθός διαιτητής στο παιχνίδι τραυματίστηκε στο ζέσταμα, αφού ένιωσε ένα μυϊκό πόνο και όπως προβλέπει ο κανονισμός πήρε τη θέση της ο 4ος διαιτητής.

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Δημήτρης Μασιάς πήρε σημαιάκι βοηθού διαιτητή καθώς καλούνται όταν βρίσκονται λίγο πριν την «επίλεκτη κατηγορία» να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσουν ως βοηθοί ή ως διαιτητές!

Απορείτε αν αυτό συνέβη σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών αν δηλαδή τραυματιστεί ένας από τους βοηθούς ή ο διαιτητής και δεν μπορεί αν συνεχίσει; Τότε ρωτούν στην κερκίδα αν υπάρχει κάποιος διαιτητής ή το παιχνίδι διακόπτεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.