Πατέρας παρενοχλούσε την 18χρονη θυγατέρα του - Παραδέχθηκε ενοχές στο δικαστήριο

Πατέρας παρενοχλούσε την 18χρονη θυγατέρα του - Παραδέχθηκε ενοχές στο δικαστήριο

Η υπόθεση βιασμού από βιολογικό πατέρα σε θυγατέρα του, προκαλεί έντονο προβληματισμό και αποτροπιασμό. Η 18χρονη κόρη, καταγγέλνει τον 43χρονο πατέρα της για επανειλημμένο βιασμό.

Σε δημοσίευμα στον «Πολίτη», αναγράφεται η νέα υπόθεση βιασμού, βιολογικού πατέρα προς την 18χρονη κόρη του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 43χρονο, βιολογικό πατέρα της παραπονούμενης, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για διάστημα οκτώ ημερών.

Η καταγγελία έγινε στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και η παραπονούμενη κατήγγειλε στην Αστυνομία την άσκηση βίας από τον πατέρα της στις ηλικίες 13 και 14 χρονών.

Η πρώτη περίπτωση ήταν σε πάρτι συγγενικού τους προσώπου, όταν είχε τελειώσει η σύναξη των συγγενών τους, η μικρή εξάπλωσε στο κρεβάτι της, νοιώθοντας κουρασμένη. Σε κάποια στιγμή, ξάπλωσε και ο πατέρας της δίπλα της, εκμεταλλέυοντάς της σεξουαλικά.

Η δεύτερη καταγγελία συνέβη το καλοκαίρι του 2013.

Ο πατέρας  εμφανίστηκε στο Δικαστήριο χωρίς την συνοδεία κάποιου δικηγόρου και χωρίς να φέρει ένσταση σε οποιαδήποτε κατηγορία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE