Κύπρια δημοσιογράφος καταγγέλλει τον Λούη Πατσαλίδη! ΦΩΤΟ

Κύπρια δημοσιογράφος καταγγέλλει τον Λούη Πατσαλίδη! ΦΩΤΟ

Ο λόγος απίστευτος, αλλά η νεαρή πανελίστρια προέβαλε ντοκουμέντα.

Η Εριλένα Πελαγία, η νεαρή δημοσιογράφος που εδώ και μερικές βδομάδες απολαμβάνουμε στο πανελ της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα» προέβη σε μια δημόσια καταγγελία κατά του Λούη Πατσαλίδη. 

Όπως έγραψε στα social media: «Καταγγελία σοκ. Γνωστός παρουσιαστής βαριέται να πετάξει το ποτήρι του στον κάλαθο και κάθε πρωί το βρίσκω πάνω στο γραφείο μου». 

 

Image may contain: people sitting, screen, drink and laptop

Image may contain: 1 person, smiling, standing

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE