Η «θεά» Αφροδίτη τραγουδά στο Μπρουσκο! Δεν πάει το μυαλό σας ποιας ηθοποιού είναι κόρη;

Η «θεά» Αφροδίτη τραγουδά στο Μπρουσκο! Δεν πάει το μυαλό σας ποιας ηθοποιού είναι κόρη;

Υποδύεται την πλανόδια μουσικό και αν την δείτε προσεκτικά θα καταλάβετε πόσο πολύ μοιάζει στην πρωταγωνίστρια της σειράς.

Ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα δούμε στο Μπρούσκο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1/3.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων που έγιναν στην Αθήνα, θα δούμε την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου, η οποία ασχολείται με την μουσική και αποδεικνύεται ταλαντούχα στο δικό της χώρο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο επεισόδιο που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 θα ακούσουμε την νεαρή τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται για τις σπουδές της στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE