Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Σύμφωνα με αυτή θα κάνει δυνατή την αναγνώριση προσώπων ή ίριδας, τις 3D selfies και την επαυξημένη πραγματικότητα.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν θα είναι κάτι το συνηθισμένο για smartphones, ωστόσο θα θυμίζει αρκετά το Kinect του Xbox. Σύμφωνα με τον Kuo, η τεχνολογία θα αφορά την μπροστινή κάμερα, η οποία θα υποστηρίζεται από έναν υπέρυθρο πομπό και δέκτη. Με αυτό τον τρόπο, η κάμερα θα καταγράφει πληροφορίες βάθους, αντί να βγάζει μια απλή «επίπεδη» φωτογραφία.
Μια τόσο εξελιγμένη κάμερα θα επιτρέψει την χρήση της τεχνολογίας facial recognition για να ξεκλειδώνουν οι χρήστες την συσκευή τους με αξιοπιστία. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδια ή για την λήψη 3D selfies.
Ο Kuo πιστεύει ότι αντίστοιχη τεχνολογία καταγραφής βάθους θα χρησιμοποιηθεί και στην πίσω κάμερα, ωστόσο δεν θα γίνει αυτό τον χρόνο. Σίγουρα η τεχνολογία αυτή ακούγεται αρκετά εντυπωσιακή, και θα κάνει την διαφορά αν τελικά φτάσει στο iPhone 8.
iEfimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




