ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέρασαν χειροπέδες σε σπείρα διαρρηκτών που «ρήμαξαν» την πόλη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέρασαν χειροπέδες σε σπείρα διαρρηκτών που «ρήμαξαν» την πόλη

Στη σύλληψη τριών προσώπων, όλα από την επαρχία Λάρνακας, για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη και επαρχία Λάρνακας που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2016 και 22 Φεβρουαρίου, 2017, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 22/2 η Αστυνομία.

Η σύλληψή τους όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, προέκυψε μετά από αξιολόγηση πληροφοριών κατά τη διερεύνηση των εν λόγω υποθέσεων. Ανακρινόμενοι, ο ένας από τους τρείς συλληφθέντες φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE