ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Αναστάτωση στο facebook – Μάνα έχασε τον 9χρονο γιο της - Ευτυχώς εντοπίστηκε 20 λεπτά αργότερα

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Αναστάτωση στο facebook – Μάνα έχασε τον 9χρονο γιο της - Ευτυχώς εντοπίστηκε 20 λεπτά αργότερα

Ξεσηκώθηκε πολύς κόσμος όταν είδε ανάρτηση νεαρής μητέρας από την Κοκκινοτριμιθιά, η οποία αναζητούσε τον 9χρονο γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00 (23/02) κοινοποίησε στο facebook μια φωτογραφία της με το παιδί της, που συνοδευόταν από το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο φανέρωνε τη μεγάλη της αγωνία: «Χαθηκε μωρο 9 χρονων. Φορουσε γκριζες σχολικες φορμες. Σας παρακαλουμε όποιος ξερει κατι να μας πει. Κοινοπιοιστε το».

Ευτυχώς, ωστόσο, το θέμα έληξε αισίως, καθώς το παιδί εντοπίστηκε περίπου 20 λεπτά μετά την ανάρτηση. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, ο αστυνομικός σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς ειδοποίησε ότι το θέμα είναι λήξαν και πως το παιδί εντοπίστηκε.

Πάντως, πολύς ήταν ο κόσμος που ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και αναδημόσιευσε την ανάρτηση της μητέρας σε μια προσπάθεια να την βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE