Το μεγάλο ποσό που βάζει ο ΑΠΟΕΛ στα ταμεία του απο την πρόκριση στους «16» του Europa League

Το μεγάλο ποσό που βάζει ο ΑΠΟΕΛ στα ταμεία του απο την πρόκριση στους «16» του Europa League

Νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Κρίστιανσεν: Γιατί δεν είδε την εκτέλεση του Γιαννιώτα;

Σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ΓΣΠ, οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 2-0 της ισπανικής Αθλέτικ Μπιλμπάο, ανεβάζοντας το συνολικό σκορ στους μεταξύ τους αγώνες στο 4-3.

Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14:00) στη Νιόν της Ελβετίας για τη φάση των «16».

Τα σκορ άνοιξε ο Πιέρος Σωτηρίου στο `46 και ο Γιάννης Γιαννώτας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με κτύπημα πέναλτι στο 54'.

Πέραν από την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ θα βάλει στα ταμεία του και ένα ποσό με….αρκετά μηδενικά. Συγκεκριμένα θα πάρει….διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE