ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Πήρε αναβολή η απολογία του Παναγιώτη Αλεξάνδρου – Αρρώστησε ο δικηγόρος του

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Πήρε αναβολή η απολογία του Παναγιώτη Αλεξάνδρου – Αρρώστησε ο δικηγόρος του

Αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου η απολογία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, του Παναγιώτη Αλεξάνδρου ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση φόνου της Daniela Rosca από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.

Την Παρασκευή 24/2 ήταν προγραμματισμένη η απολογία του Αλεξάνδρου ωστόσο λόγοι υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του, έκριναν αναγκαία την αναβολή της υπόθεσης.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε εκδώσει στην προηγούμενη δικάσιμο την ενδιάμεση απόφασή του κρίνοντας ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του κατηγορουμένου τον οποίο και κάλεσε σε απολογία.
 
Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου συγκατατέθηκε στην αναβολή που ζήτησε η υπεράσπιση και η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 13η Μαρτίου ως ημερομηνία για την απολογία του Παναγιώτη Αλεξάνδρου.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 27 χρόνων, από τα Λιβάδεια, είναι ύποπτος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, της κλοπής από κατοικία και της περιαγωγής σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. 

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία κύριος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top