Κορτζιά και Κυριάκου στις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ! Ο θρίαμβος τις έκανε και πάλιν φίλες! ΦΩΤΟ

Κορτζιά και Κυριάκου στις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ! Ο θρίαμβος τις έκανε και πάλιν φίλες! ΦΩΤΟ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στις δύο καλλονές.

Όλη η Κύπρος πανηγυρίζει την πρόκριστη του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Europa League και οι αγαπημένες των Πιέρου Σωτηρίου και Γιώργου Μερκή δεν θα μπορούσαν να μην είναι περήφανες για την ομάδα της Λευκωσίας. 

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram οι δύο καλλονές έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους άσους του ΑΠΟΕΛ μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα που τους χάρισε δόξα.

Διαβάστε επίσης: Η Άντρεα Κυριάκου μιλά πρώτη φορά για τον τσακωμό της με την Κορτζιά! VIDEO

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, beard and text

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ, την Δευτέρα 20/2, τα δύο μοντέλα πηγαίνουν μαζί στο γήπεδο, βάζοντας μια τελεία στις φήμες του καλοκαιριού που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE