ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλαν μαχαίρι σε Αστυνομικό σταθμό – Έπαιξαν ξύλο με Αστυνομικούς – Κατέληξαν στο Νοσοκομείο τρία μέλη της Δύναμης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλαν μαχαίρι σε Αστυνομικό σταθμό – Έπαιξαν ξύλο με Αστυνομικούς – Κατέληξαν στο Νοσοκομείο τρία μέλη της Δύναμης

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 23/2 στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσία. Νεαροί που κλήθηκαν για ανάκριση αναφορικά με υπόθεση ναρκωτικών πιάστηκαν στα χέρια με Αστυνομικούς ενώ έβγαλαν και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 1.15μ.μ., κλήθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση δύο πρόσωπα, ηλικίας 19 και 22 ετών, στις οικίες των οποίων είχε προηγηθεί έρευνα με δικαστικό ένταλμα και στην οικία του 22χρονου εντοπίστηκε ομοίωμα όπλου, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ακολούθως, ενόσω τα εν λόγω πρόσωπα βρίσκονταν στα Γραφεία του ΤΑΕ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται επιτέθηκαν σε άλλα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε γραφείο του ΤΑΕ και στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τους θέσουν υπό σύλληψη, αυτοί ανέσυραν μαχαίρι και τους απειλούσαν.

Στη συνέχεια παρέδωσαν το μαχαίρι στους αστυνομικούς και αφού συνελήφθηκαν, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος εντοπίστηκε ένας σπαστήρας, ο οποίος περιείχε ποσότητα κάνναβης και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετέβηκαν στις Α’ Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο υπέστηκαν εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός τους και ο τρίτος υπέστη εκδορές στο δεξί χέρι, ενώ τέταρτος αστυφύλακας αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

Επίσης, οι δύο συλληφθέντες ενόσω βρίσκονταν υπό σύλληψη στο ΤΑΕ Λευκωσίας παραπονέθηκαν ότι κτυπήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας και εξετάστηκαν από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης, όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έφεραν εκδορές σε διάφορα σημεία τους σώματός τους

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top