Ριφιφί στην Αγιά Σοφιά - Ο επίδοξος κλέφτης πιάστηκε «στη φάκα» - VIDEO

Ριφιφί στην Αγιά Σοφιά - Ο επίδοξος κλέφτης πιάστηκε «στη φάκα» - VIDEO

Είχε σκάψει τούνελ από την αυλή του σπιτιού του έως το ιερό σύμβολο της χριστιανοσύνης

Ένα απίστευτο σχέδιο έθεσε σε εφαρμογή επίδοξος κλέφτης στην Κωνσταντινούπολη. Μία ημέρα πριν την επέτειο της ανέγερσης του ιερού αυτού μνημείου της χριστιανοσύνης, ο κακοποιός έσκαψε τούνελ με σκοπό να εισβάλει στον κτίριο και να αφαιρέσει πολύτιμα -και πανάκριβα- αντικείμενα.

Ο επίδοξος κλέφτης είχε ξεκινήσει το σκάψιμο από την... αυλή του σπιτιού του, φτάνοντας τα σχέδιά του μέχρι την Αγιά Σοφιά!

Όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του και πραγματοποίησαν έλεγχο στην οικία του. Εκεί βρέθηκαν βρέθηκαν 3 πήλινα αγγεία, 2 νομίσματα από τη Βυζαντινή περίοδο και μία πόρπη τόξου, η οποία ανήκει στη βυζαντινή εποχή.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύντομα θα περάσει από δίκη.

Από protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, για τις οποίες συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

BEST OF TOTHEMAONLINE