Η τραγική ιστορία του 19χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του στο Γ.Ν Λευκωσίας – Την Κυριακή το τελευταίο αντίο

Η τραγική ιστορία του 19χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του στο Γ.Ν Λευκωσίας – Την Κυριακή το τελευταίο αντίο

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Νικόλα Kωνσταντίνου (Πρεπή), την Κυριακή 26/2, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Μοσφιλωτή.

Της Χρύσως Καλούδη

Ο Νικόλας απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, την Δευτέρα (20/2) μετά από διάγνωση των γιατρών, λόγω σοβαρής μορφής μηνιγγίτιδας. Συγκεκριμένα ο Νικόλας  είχε ατύχημα πριν από δυο χρόνια με μοτοσυκλέτα, όπου του επέφερε αρκετά προβλήματα υγείας.

 

Μετά από πολλές εγχειρίσεις στο κρανίο, οι γιατροί τοποθέτησαν στο κεφάλι του μέρος πλαστικού κρανίου.

Ο 19χρονος Νικόλας πριν από δύο εβδομάδες, εισήλθε στις Πρώτες Βοήθειες Λάρνακας γιατί δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά.

Ακολούθως τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να αναφέρουν οι γιατροί στους γονείς του, ότι το παιδί τους, ήταν εγκεφαλικά νεκρό και μόνο με θαύμα θα μπορούσε να ξυπνήσει.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε στις 09.30 το πρωί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Mάξιμα της Ολλανδίας, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης και η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE