ΠΑΦΟΣ: Άνδρας βγήκε για περπάτημα στον αυτοκινητόδρομο όπως τον γέννησε η μάνα του – Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το θέαμα

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας βγήκε για περπάτημα στον αυτοκινητόδρομο όπως τον γέννησε η μάνα του – Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το θέαμα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν διερχόμενοι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση την Πάφο όταν αντίκρισαν άνδρα να περπατά αμέριμνος, όπως τον γέννησε η μάνα του!

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος έγινε αντιληπτός να κατευθύνεται με τα πόδια ολόγυμνος εντός του αυτοκινητοδρόμου παρά την έξοδο της Αρχιμανδρίτας, με κατεύθυνση την Πάφο από διερχόμενο οδηγό.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/2) με την Αστυνομία να λαμβάνει κλήση για τον εν λόγω θέαμα.

Περίπολο της Αστυνομίας έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο όπου και είχε θεαθεί ο γυμνός άντρας χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.