Αίσιο τέλος για τους τρεις που χάθηκαν στο Τρόοδος

Αίσιο τέλος για τους τρεις που χάθηκαν στο Τρόοδος

Τέλος καλό, όλα καλά για τα τρία πρόσωπα που έψαχνε η Αστυνομία στην περιοχή Τροόδους.

Η Αστυνομία, επιχειρούσε από τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής (26/2) να εντοπίσει τρία πρόσωπα, τα οποία όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους αλλά είχαν συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές και έτσι εντοπίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Ώρες αγωνίας στο Τρόοδος: Χάθηκαν τρία πρόσωπα – Τους ψάχνει η Αστυνομία

Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, εντοπίστηκαν τα τρία πρόσωπα από την Αστυνομία, όπου τους παρέλαβαν από το σημείο που βρέθηκαν και τους οδήγησε στα αυτοκίνητά τους ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Να σημειωθεί επίσης ότι, τα τρία πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.