ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο – Μηχανική βλάβη ισχυρίζονται οι δυο εμπλεκόμενοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο – Μηχανική βλάβη ισχυρίζονται οι δυο εμπλεκόμενοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Νοσοκομείο με εγκαύματα δυο άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση φωτιάς σε όχημα στη Λευκωσία.

Γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Κυριακής 26/2, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στη Λευκωσία.

Το αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi Galant  βρισκόταν στην γωνία της οδού  Νάξου και Λεωφόρου  Μακαρίου, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στην κλήση ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με  2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17.10.

Από την φωτιά υπέστη εκτεταμένες ζημίες και δεύτερο όχημα που βρισκόταν δίπλα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Renault Meganne.

Από την φωτιά δυο άτομα υπέστησαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με συνοδεία Αστυνομίας.

Τα δυο άτομα ισχυρίστηκαν πως το όχημα πήρε φωτιά από μηχανική βλάβη. Ισχυρισμοί οι οποίοι εξετάζονται από την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως διαπιστώθηκε ότι η φωτιά, πρόκειται περί εμπρησμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε οχήμα στη Λευκωσία – Δυο τραυματίες στο Νοσοκομείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.