«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον της εκπομπής «Βέτο» με την Αιμιλία Κενεβέζου.

Σύμφωνα με το περιοδικού «Cappuccino», το MegaOne, μετά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος σε όλες τις ζώνες, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι η ενημερωτικές εκπομπές στο prime time.

Έτσι και με την εκπομπή της Αιμιλίας, το μέλλον τις οποίας θεωρείται αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είχε μια καλή πορεία στην Nilsen.
Όμως, λόγω και του «Star Academy» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και δη των Lives Shows που θα παίζουν την μέρα που θα μεταδίδεται το «Βέτο», βάζει σε σκέψεις τον σταθμό κατά πόσο θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι η ενημερωτική εκπομπή. 
                                                                                                                                                                                                   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE