Τσαβούσογλου: «Αν ο Αναστασιάδης δεν θέλει να συνεχίσει, ας το πει»

Τσαβούσογλου: «Αν ο Αναστασιάδης δεν θέλει να συνεχίσει, ας το πει»

“Aν ο Αναστασιάδης δεν θέλει να συνεχίσει ας το πει κι εμείς θα τερματίσουμε αυτή την δουλειά”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ.

“Ο Ε/κ ηγέτης είναι προσωπικός μου φίλος. Στήριξε το σχέδιο Ανάν. Ακόμη κρύβεται πίσω από αυτό. Ας μην κρύβεται πίσω από αυτό. Ας είναι ηγέτης. Ας δείξει τώρα ότι θέλει λύση, ας είναι τολμηρός. Αν με πολιτική ανησυχία αρχίσεις να δείχνεις αδυναμία λόγω εκλογών, τότε ακόμη και ένα μικρό κόμμα όπως το ΕΛΑΜ σε παίρνει από το πόδι και σε σέρνει στις πλατείες" είπε. 

Πρόσθεσε "προειδοποιώ τον Αναστασιάδη ως φίλος. Να μην πηγαίνει πίσω από αυτά τα δημοφιλή κόμματα. Αν ο Αναστασιάδης δεν θέλει λύση να το πει κι εμείς θα τελειώσουμε αυτή τη δουλειά. Εμείς, εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις, θα καθίσουμε με την ‘τδβκ’ και θα λάβουμε απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση”, είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE