ΛΑΡΝΑΚΑ: 31χρονος λήστεψε σπίτι αλλά δεν το χάρηκε για πολύ!

ΛΑΡΝΑΚΑ: 31χρονος λήστεψε σπίτι αλλά δεν το χάρηκε για πολύ!

Καταγγέλθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας 27/2 από κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 7μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην οικία όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντόπισαν γύρω στις 8 το βράδυ ένα πρόσωπο. 

Ακολούθησε έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της οικίας. 

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE