ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 53χρονος παλιός ποδοσφαιριστής το θύμα – Βγήκε απότομα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 53χρονος παλιός ποδοσφαιριστής το θύμα – Βγήκε απότομα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παλιός ποδοσφαιριστής ιστορικής ομάδας της Λάρνακας, ήταν ο 53χρονος που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στις 05:30 το πρωί της Τρίτης (28/02) στην περιοχή Παναγίας Αιματούσας - Αμπελιών στην Αραδίππου.

Για την ώρα, ωστόσο, η Αστυνομία δεν δημοσιοποιεί επίσημα το όνομά του, καθώς ναι μεν οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί, ωστόσο δεν έχει γίνει επίσημα η αναγνώρισή του.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες πάντως παρασύρθηκε από το σκυβαλλοφόρο, προκαλούν ερωτηματικά. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι ενώ το σκυβαλλοφόρο κινείτο σε κύρια οδό της περιοχής, ο 54χρονος βγήκε απότομα στον δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Επιπλέον, το ντύσιμό του δεν υποδήλωνε ότι είχε βγει στο δρόμο για πρωινό περπάτημα ή άσκηση, καθώς τα υποδήματά του ήταν πολιτικά κι όχι αθλητικά.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΤΡΑΓΙΚΟ – Είχε κληθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας πριν από τρεις ημέρες ο άτυχος 53χρονος ασφαλιστής

 Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αραδίππου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE