Λύγισε το πανελλήνιο με την σπαρακτική άναρητση του πατέρα που έχασε γυναίκα και παιδί σε τροχαίο – «Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας..»

Λύγισε το πανελλήνιο με την σπαρακτική άναρητση του πατέρα που έχασε γυναίκα και παιδί σε τροχαίο – «Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας..»

Ράγισε καρδιές με την σπαραχτική του ανάρτηση ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του να χάνεται η γυναίκα του και το τρίχρονο παιδάκι του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε στον τοίχο της γυναίκας του: «Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο, να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας, κάποτε θα έρθω να σας βρω… Σας λατρεύω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣυγκλονίζουν οι φωτογραφίες της επόμενης ημεράς από το φρικτό θανατηφόρο με την Porsche – Απέμειναν μόνο τα παιδικά αυτοκινητάκια του μωρού και οι πάνες του - VIDEO

Δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση:

O 41χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε παρκινγκ και κατευθύνθηκε στην τουαλέτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μια Porsche που οδηγούσε ο γιός του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τραγικός απολογισμός τέσσερις νεκροί. Η μητέρα με το τρίχρονο παιδάκι της που περίμενες εντός του οχήματος τον σύζυγο της και ο οδηγός και συνοδηγός της μοιραίας Porsche. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα σενάρια για το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας - Έγκυος ήταν η μητέρα που κάηκε ζωντανή με το παιδάκι της υποστηρίζει συγγενής

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας - Ο πατέρας σε απόγνωση πιάνει το κεφάλι

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE