Με αμείωτο ρυθμό οι παραβιάσεις ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκική αεροπορία

Με αμείωτο ρυθμό οι παραβιάσεις ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκική αεροπορία

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τις ελληνικές αρχές, και σήμερα υπήρξαν παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο από τουρκικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα, ένας σχηματισμός αποτελούμενος από δύο αεροσκάφη, καθώς και δύο CN-235 μεμονωμένα, προέβησαν σε τέσσερις παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε 17 παραβιάσεις του εναέριου χώρου (από το ένα CN-235).
 
Δύο από τα αεροσκάφη ήταν οπλισμένα, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία. 
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, καταλήγει η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE