Ανοίγει η αυλαία της πολύκροτης δικής της Έφης Ηροδότου

Ανοίγει η αυλαία της πολύκροτης δικής της Έφης Ηροδότου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να παρουσιαστεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου, Έφη Ηροδότου.

Η δικαστική αρχίζει το πρωί της Τετάρτης 01/03 με την Έφη Ηροδότου να παρουσιάζεται και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη δικάσιμο ο δικηγόρος της Ηροδότου ζήτησε από τον δικαστή χρόνο έτσι ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό καθώς και το γεγονός ότι απουσιάζουν σημαντικά έγγραφα.

Να αναφέρουμε πως στην δικαστική διαδικασία της Τρίτης 28/02, στην υπόθεση των γονέων της Έφης Ηροδότου, κατέθεσε ο άνθρωπος που εγκατέστησε το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής της ώρας προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων του ξενοδοχείου, στο οποίο εργαζόταν η αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που ενεπλάκη η Έφη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE