Τελείται η κηδεία του Στέλιου Μαυρομίχαλου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο – «Ένας χρυσός άνθρωπος...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελείται η κηδεία του Στέλιου Μαυρομίχαλου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο – «Ένας χρυσός άνθρωπος...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελείται στις 15:00 (01/03) η κηδεία του Στέλιου Μαυρομίχαλου από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στην Λάρνακα.

Ο 53χρονος πατέρας δυο παιδιών έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πρωί της Τρίτης (28/02), όταν παρασύρθηκε από σκυβαλλοφόρο όχημα στον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας.

Ο Μαυρομίχαλος, παλιός ποδοσφαιριστής της ΕΠΑ, δούλευε ως ασφαλιστής και ήταν αγαπητός από αρκετό κόσμο στην Λάρνακα.

«Ήταν χρυσός άνθρωπος. Κοινωνικός, δραστήριος και φιλικός. Ο θάνατος του με αυτό τον τρόπο μάλιστα, μας εξέπληξε δυσάρεστα» ανέφερε στο ThemaOnline άτομο που τον γνώριζε προσωπικά.

Η οικογένειά του αποφάσισε όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο Κέντρο Για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Λάζαρος» Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.