ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΩΡΟΣ: Από πέντε έγιναν τέσσερις – Διοργανώνουν Ημερίδα για το Κυπριακό χωρίς έναν

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΩΡΟΣ:  Από πέντε έγιναν τέσσερις – Διοργανώνουν Ημερίδα για το Κυπριακό χωρίς έναν

Το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, η Αλληλεγγύη και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνδιοργανώνουν ημερίδα στελεχών για το Κυπριακό, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, στις 5:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ALIATHON, στην Πάφο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

«Η Ημερίδα στην Πάφο αποτελεί συνέχεια της Ημερίδας που είχε διοργανωθεί στη Λευκωσία το Δεκέμβριο και σε αυτήν θα μιλήσουν οι αρχηγοί των τεσσάρων κομμάτων», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα τέσσερα κόμματα.

Μόνο που στη Λευκωσία ήταν πέντε και όχι τέσσερις. Απούσα λοιπόν, από την νέα αυτή Ημερίδα, με ότι κι αν αυτό σημαίνει θα είναι η Συμμαχία Πολιτών και ο Γιώργος Λιλλήκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Συμμαχία Πολιτών αν και ειδοποιήθηκε εδώ και καιρό για την Ημερίδα, αρχικά θεώρησε άκαιρη την εν λόγω εκδήλωση με επιχείρημα την επικείμενη Γενεύη 2 και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στη συνέχεια και ενώ οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν, η Συμμαχία,ερωτήθηκε εκ νέου από τους υπολοίπους τέσσερις, αν θα συμμετάσχει χωρίς ωστόσο να απαντήσει ποτέ.

Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη στάση του Γιώργου Λιλλήκα, δεν είναι καθόλου άσχετη με τις Προεδρικές εκλογές ενώ προσθέτουν ότι πολλές αποφάσεις της ηγεσίας (συμπεριλαμβανομένης και αυτής) ,δεν βρίσκουν σύμφωνα διάφορα στελέχη ακόμη και βουλευτές του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE