ΠΑΡΑ-THEMA

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Αν οι γυναίκες κυβερνούσαν, ο τόπος θα ήταν σε καλύτερη θέση»

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Αν οι γυναίκες κυβερνούσαν, ο τόπος θα ήταν σε καλύτερη θέση»

Σε πολύ καλύτερη θέση θα βρισκόταν η Κύπρος αν περισσότερες γυναίκες κατείχαν καίρια πόστα, ανέφερε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Του Μιχάλη Μενελάου

«Αν οι γυναίκες κυβερνούσαν ο τόπος θα ήταν σε καλύτερη θέση», ανέφερε κατά την συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων την Τετάρτη 1/3, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η κυρία Χαραλαμπίδου, αναφερόταν στο έργο που επιτελούσε η Δήμητρα Καλογήρου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, η οποία καλέστηκε να παραστεί στη συνεδρία της Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Θέμα της συνεδρίας ήταν το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του διάλογου, η κυρία Χαραλαμπίδου έλαβε τον λόγο με αφορμή τα γενέθλια της κυρίας Καλογήρου, για να της ευχηθεί και να αναφέρει πως το έργο που επιτελεί η κυρία Καλογήρου είναι πολύ σημαντικό.

«Πολλές γυναίκες κατέχουν καίρια πόστα και βλέπουμε πως κάνουν σπουδαία δουλειά. Αν οι γυναίκες κατείχαν περισσότερες πολιτικές και διοικητικές θέσεις ο τόπος θα ήταν σε καλύτερη θέση», ανέφερε η βουλευτής του ΑΚΕΛ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top