Σε έφεση προχωρεί η δικηγορική εταιρεία Ανδρέα Νεοκλέους – «Άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση»

Σε έφεση προχωρεί η δικηγορική εταιρεία Ανδρέα Νεοκλέους – «Άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση»

Σε έφεση εναντίον της απόφασης του τριμελούς Κακουργιοδικείου, το οποίο ανακοίνωσε σήμερα τις ποινές για τους καταδικασθέντες Ρίκκο Ερωτοκρίτου, Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ, οι οποίοι στις 8 Φεβρουαρίου κρίθηκαν ένοχοι σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, θα προχωρήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Δικηγορική Εταιρεία, Ανδρέα Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Ρίκκου για την ποινή του - «Όλα οργανώθηκαν το 2015 από το παραθεσμικό κύκλωμα της πρωτεύουσας»

Διαβάστε επίσης: ΔΙΚΗ Ρ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ: Φυλάκιση και για τους τρεις – Η αντίδραση του Ρίκκου: «Κυρία Πρόεδρε, να πω κάτι;» 

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μια διαδικασία που διήρκεσε δύο περίπου χρόνια, “ολοκληρώθηκε με μια άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση, η απαγγελία της οποίας, κατά πρωτοφανή τρόπο, διήρκεσε πέραν των 9 ωρών”.

Τόσο η απόφαση, όσο και οι ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα, προστίθεται, “είναι αδικαιολόγητα λανθασμένες και ως τέτοιες θα ανατραπούν στο Εφετείο, όπου θα αποταθούμε και θα επιζητήσουμε τη δικαίωση μας”.

Δυστυχώς, αναφέρεται στην ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας, “το στίγμα από την εξόφθαλμη αδικία και την παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου θα παραμείνει όχι μόνο σε όσους επέτρεψαν την πρωτοφανή αυτή κακοδικία αλλά και στη διεθνή εικόνα της Κύπρου, ως σύγχρονου Κράτους Δικαίου”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE