ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Πρώτες εντάσεις μεταξύ Ρ. Ερωτοκρίτου και άλλων κρατούμενων- «Υπάρχει και Θεός» - Δεν επιθυμεί καμία ιδιαίτερη μεταχείριση

Πρώτες εντάσεις μεταξύ Ρ. Ερωτοκρίτου και άλλων κρατούμενων- «Υπάρχει και Θεός» - Δεν επιθυμεί καμία ιδιαίτερη μεταχείριση

Μετά την μεταφορά του Ρίκκου Ερωτοκρίτου στις Κεντρικές φυλακές και την τοποθέτησή του στη πτέρυγα 4Α μαζί με άλλους 10 κρατούμενους, άρχισαν και οι πρώτες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Καλατζή στην εφημερίδα «Πολίτης», το απόγευμα της Τετάρτης 1/3, ύστερα από την καταδίκη και μετά την μεταφορά του Ρίκκου Ερωτοκρίτου στην πτέρυγα όπου βρίσκονται οι «ευάλωτοι» κρατούμενοι, υπήρξε τυχαία συνάντηση του με τον πρώην πρόεδρο της Cyta, Στάθη Κιττή, έξω από το ιατρείο.

Ο Κιττής, μόλις αντίκρισε τον Ρίκκο, του είπε «Υπάρχει και Θεός», ενώ στην συνέχεια παρενέβησαν δεσμοφύλακες ώστε να μην υπάρξει συνέχεια.

Ο Ρ. Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σ. Κιττή θήτευσαν μαζί και στα έδρανα της Βουλής.

Σε μια άλλη περίπτωση, ο Ρ. Ερωτοκρίτου, ζήτησε από τους δεσμοφύλακες να μην τυγχάνει καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης και ενημερώθηκε μαζί με τον Νεοκλέους για το πρόγραμμα των φυλακών.

Να σημειωθεί ότι η «καθαρή» ποινή του Ρ. Ερωτοκρίτου είναι 2χρόνια ενώ για τον Π. Νεοκλέους 16 μήνες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Πώς η Γιωρκάτζη «έστειλε» στη φυλακή τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου – VIDEO

Η αναχώρηση Ερωτοκρίτου με την κλούβα για τις Κεντρικές Φυλακές – VIDEO​

ΔΙΚΗ Ρ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ: Φυλάκιση και για τους τρεις – Η αντίδραση του Ρίκκου: «Κυρία Πρόεδρε, να πω κάτι;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Ρίκκος με το άκουσμα της ποινής του – «Φύε που δαμέ εσύ, φύε που δαμέ!» - VIDEO

Η στιγμή που βγαίνει ο Ρ. Ερωτοκρίτου από τη δικαστική αίθουσα – Η παρηγορία και η ζεστή αγκαλιά από τον δικό του άνθρωπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top