ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο τροχαία ατυχήματα στον Στρόβολο με τραυματισμό νεαρού – Ο ένας μεθυσμένος κι ο άλλος χωρίς ασφάλεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυο τροχαία ατυχήματα στον Στρόβολο με τραυματισμό νεαρού – Ο ένας μεθυσμένος κι ο άλλος χωρίς ασφάλεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς δεν βάζουν μυαλό οι νεαροί Κύπριοι οδηγοί οι οποίοι ζουν στο κόσμο τους, αγνοώντας τις μαυροντυμένες μάνες συνομήλικων τους που έχασαν παιδιά στις ηλικίες τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το βράδυ της Τετάρτης (1/3) με ξημερώματα Πέμπτης (2/3), σημειώθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα στον Στρόβολο, τα οποία θα μπορούσαν να στοιχίσουν τη ζωή είτε στους ίδιους τους οδηγούς που τα προκάλεσαν ή ακόμη χειρότερα σε αθώα θύματα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο, σημειώθηκε στη λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο, απέναντι ακριβώς από την pizza Toronto, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης (1/3).

Όχημα που οδηγούσε νεαρός χωρίς ασφάλεια και το οποίο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο έχασε τον έλεγχο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα για να καρφωθεί στη συνέχεια σε άλλα δυο σταθμευμένα οχήματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, όπου η πολυσύχναστη λεωφόρος Σταυρού, σφύζει από ζωή λόγω των καφετεριών και των κέντρων εστίασης που υπάρχουν στην περιοχή.

Με άλλα λόγια ήταν ευτύχημα που εκείνη τη στιγμή το όχημα το οποίο φέρεται να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μια λεωφόρο με διάβαση πεζών και κυρτώματα, δεν παρέσυρε αθώους ανθρώπους που μπορεί είτε να διασταύρωναν τον δρόμο είτε απλά να βρίσκονταν στο σημείο πρόσκρουσης την άτυχη εκείνη στιγμή.

Ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για κλητευθεί αργότερα.

Τροχαίο με μεθυσμένο και πάλι Στρόβολο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/3) και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 3:40, 20χρονος προκάλεσε τροχαίο μεταξύ της συμβολής των λεωφόρων Αθαλλάσης και Ακροπόλεως στον Στρόβολο.

Ο νεαρός οδηγός κτύπησε προπορευόμενο του όχημα για να τραυματιστεί ο ίδιος ευτυχώς ελαφρώς, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν θετική με τον τελικό έλεγχο να δείχνει ότι ο νεαρός είχε στον οργανισμό του 90 μίλιγκραμ αλκοόλης αντί για 22. 

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως όσες εκστρατείες κι αν γίνονται, όσες διαφωτίσεις κι όσες δυσάρεστες ειδήσεις κι αν έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με τραγικά τροχαία, κάποιοι δεν πρόκειται ποτέ να βάλουν μυαλό...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top