Η Συμμαχία Πολιτών δεν δίνει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Η Συμμαχία Πολιτών δεν δίνει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών με την οποία γνωστοποιεί ότι Πολιτών δεν πρόκειται να δώσει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Συμμαχία Η Συμμαχία Πολιτών απέστειλε σήμερα επιστολή στον έφορο εκλογών με την οποία του κοινοποιεί ότι  η Συμμαχία Πολιτών δεν προτίθεται να δώσει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών. Πρόκειται για  θέση αρχής του Κινήματος μας, το οποίο είναι αντίθετο σε κομματικούς διορισμούς, σε βολέματα και σε ρουσφέτια. Είναι αυτή η  νοοτροπία του Κομματικού κατεστημένου να ελέγχει τα πάντα που οδήγησε  τους θεσμούς στη διαπλοκή και στη διαφθορά αλλά και τους  Ημικρατικούς Οργανισμούς στο μαρασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Συμμαχία Πολιτών είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αρνήθηκε να συμπληρώσει τη λίστα του Προέδρου Αναστασιάδη για διορισμούς στα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών. Ταυτόχρονα  κατέθεσε ολοκληρωμένη Πρόταση που περιλαμβάνει πρόνοιες ώστε τα Κόμματα να εξέλθουν από τους Ημικρατικούς Οργανισμούς τους οποίους τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν για το ρουσφέτι και τις μίζες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE