ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Άντρας έπεσε σε γκρεμό - Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό

ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Άντρας έπεσε σε γκρεμό - Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε, την Πέμπτη 2/3 το πρωί, η Αστυνομία στην περιοχή Ορεινής, στην επαρχία Λευκωσίας, για διάσωση 60χρονου, που έπεσε κύτη ποταμού.

Γύρω στις 10:30 το πρωί της , λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 60χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, στην προσπάθεια του να κατέβει σε πλαγιά ποταμού, στην περιοχή «Άππιες», στο Καλό Χωριό Ορεινής, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 μέτρων περίπου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κλήρου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή και με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού ανέσυραν τον 60χρονο. Όπως διαπιστώθηκε, από την πτώση του, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Από τις ιατρικές εξετάσεις, που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στη μύτη και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE