Πανικός στο Λιμάνι Λεμεσού – Κοντέινερ 25 τόνων έπεσε από γερανό σε κουβούκλιο εργαζομένων – VIDEO

Πανικός στο Λιμάνι Λεμεσού – Κοντέινερ 25 τόνων έπεσε από γερανό σε κουβούκλιο εργαζομένων  – VIDEO

Αναστάτωση τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/3 από πτώση εμπορευματοκιβωτίου 25 τόνων σε κουβούκλιο.

Εμπορευματοκιβώτιο 25 τόνων έπεσε από γερανό σε κουβούκλιο στο Λιμάνι Λεμεσού.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/3.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha Κύπρου, η πτώση του εμπορευματοκιβώτιου οφείλεται σε βλάβη των φρένων του γερανού. 

Ευτυχώς στο κουβούκλιο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι και δεν σημειώθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE