Survivor: Ο άσος που κρατάνε στα χέρια τους θα ανατρέψει το σκηνικό!

Survivor: Ο άσος που κρατάνε στα χέρια τους θα ανατρέψει το σκηνικό!

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις ανατροπές που πιθανότατα θα συμβούν στο νησί!

Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να συμβούν στο Survivor σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Τηλέραμα” και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδρίτσανου.

«Το Survivor είναι κάτι σαν ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται ανάλογα με τα τεκταινόμενα. Στο παιχνίδι μπήκε ήδη ένας νέος παίκτης και μην εκπλαγείτε αν τις επόμενες εβδομάδες κάνουν την εμφάνισή τους περισσότεροι. Η παραγωγή έχει στο μανίκι της ακόμα έναν άσο που ίσως χρησιμοποιήσει.

Μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών, αυτοί ενδεχομένως δεν θα πάνε σπίτι τους, αλλά θα μείνουν σε άλλο νησί και κάθε εβδομάδα θα μάχονται με αυτόν που αποχωρεί. Ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα παραμένει στο νησί stand by και, όταν του ζητηθεί, θα επιστρέψει στο παιχνίδι, σοκάροντας τους συμπαίκτες του, που τον είχαν ξεγραμμένο, έτοιμος πάλι να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του περιοδικού.

Από zappit.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE