Ο μακελάρης του Βερολίνου ήταν ναρκομανής, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας

Ο μακελάρης του Βερολίνου ήταν ναρκομανής, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας

Ο Άνις Άμρι, ο ισλαμιστής τρομοκράτης που σκόρπισε το θάνατο στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου οδηγώντας ένα φορτηγό πάνω στο πλήθος, έκανε τακτικά χρήση κοκαϊνης και χασίς, όπως έδειξε η νεκροψία.

Την ημέρα του θανάτου του ο Τυνήσιος δεν είχε πάρει ναρκωτικά, σύμφωνα με το πόρισμα των Ιταλών ιατροδικαστών. Δεν αποκλείεται, όμως, να τελούσε υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών όταν έκανε την τρομοκρατική επίθεση στη γερμανική πρωτεύουσα, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμε το πόρισμα της νεκροψίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE