ΕΛΑΜ για Μαρκούλλη: «Καλούμε τον Πρόεδρο να την απομακρύνει από την διαπραγματευτική ομάδα» Την χαρακτηρίζουν «κοινή συκοφάντη»

ΕΛΑΜ για Μαρκούλλη: «Καλούμε τον Πρόεδρο να την απομακρύνει από την διαπραγματευτική ομάδα» Την χαρακτηρίζουν «κοινή συκοφάντη»

Με ανακοίνωση του το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο απαντά στις δηλώσεις της Ερατώς Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Σχετικό άρθρο: Καλεί τον κόσμο να φτύσει την Ερατώ όπου την βρει, ο Θεμιστοκλέους! –«Πρόεδρε Αναστασιάδη να χαίρεσαι τη συμβουλάτορα σου» 

Όπως αναφέρουν η κυρία Μαρκουλλή είναι μια «κοινή συκοφάντης» και το νομικό τμήμα του κόμματος εξετάζει τα όσα η ίδια είπε για το ΕΛΑΜ

Διαβάστε αναλυτικά:

Στα όρια της νομιμότητας κινείται η σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κοζάκου Μαρκουλή με τις τελευταίες δηλώσεις της σε εκπομπή του κρατικού καναλιού. Ο χαρακτηρισμός μιας νόμιμης απόφασης της Βουλής των Αντιπροσώπων ως μίνι πραξικόπημα είναι απαράδεκτη και πλήττει τα συμφέροντα του Κυπριακού Ελληνισμού.

Καλούμε τον ΠτΔ να την απομακρύνει αμέσως από την διαπραγματευτική ομάδα καθώς η συμπεριφορά της ενισχύει τα τουρκικά επιχειρήματα εναντίον της πλευράς μας.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς κατά του κινήματός μας το νομικό τμήμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εξετάζει όλες τις επιλογές.
Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE