Εξαλλη η Κέιτ Μος: Χάκερ έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της από την ημέρα του γάμου της

Εξαλλη η Κέιτ Μος: Χάκερ έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της από την ημέρα του γάμου της

Θύμα χάκερ έπεσε η Κέιτ Μος, οι οποίοι έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες του μοντέλου, οι οποίες τραβήχτηκαν την ημέρα που παντρευόταν.

Πρόκειται φωτογραφίες από την ώρα που άλλαζε, πριν ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Τζέιμι Χινς το 2011 και πλέον κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Εκτιμάται ότι οι χάκερ έκλεψαν αυτές τις φωτογραφίες, όπως και αρκετές άλλες που έβγαλε Χινς, από τον υπολογιστή της.

«Η Κέιτ είναι έξαλλη. Αν και έχει χωρίσει πλέον με τον Τζέιμι, αυτές οι φωτογραφίες ήταν πολύ, πολύ ιδιωτικές», δήλωσε πηγή στην Daily Star. «Προφανώς η Κέιτ έχει ξαναβγάλει τα ρούχα της για φωτογραφίσεις, αλλά αυτές είναι διαφορετικές. Κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν μόνο για τα μάτια του Τζέιμι», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.