Το σήκωσε η ΑΕΛ σε ένα ματς θρίλερ! Κυπελλούχος στην Β1 καλαθόσφαιρας

Το σήκωσε η ΑΕΛ σε ένα ματς θρίλερ! Κυπελλούχος στην Β1 καλαθόσφαιρας

Η ΑΕΛ κατέκτησε την Κυριακή το Κύπελλο Ανδρών Β1 Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα επικρατώντας του Αχιλλέα Καϊμακλίου με 48-46, σε αγώνα στο "Κώστας Παπαέλληνας".

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου, με την ΑΕΛ να διατηρεί το προβάδισμα της μέχρι το τέλος και να φεύγει με την νίκη. Έντονη ήταν η παρουσία του κόσμου και από τις δύο ομάδες, που γέμισε το γήπεδο του Στροβόλου. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σώζος Λεωνίδα με 17 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 26-28, 33-42, 46-48
 
Αχιλλέας Καϊμακλίου (Λούης Σιακαλλής)
Γεωργακούδης, Σοφοκλέους, Γρηγορίου 10 (2), Κωνσταντινίδης 13 (1), Α. Πάντζιαρος 3 (1), Ιερωνυμίδης 11 (2), Κ. Πάντζιαρος 3, Λάμπρου 2, Ιωάννου 2, Τέγγερης, Ανδρέου 2.
 
ΑΕΛ (Πέτρος Αντωνίου)
Λεωνίδα 17 (2), Δανιήλ 2, Μάρκου, Μαυρομμάτης 9, Πιερίδης 4, Λουκά 8, Μονιάτης 3 (1), Αντωνίου, Παναγή 5, Καμπούρης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.