Το σήκωσε η ΑΕΛ σε ένα ματς θρίλερ! Κυπελλούχος στην Β1 καλαθόσφαιρας

Το σήκωσε η ΑΕΛ σε ένα ματς θρίλερ! Κυπελλούχος στην Β1 καλαθόσφαιρας

Η ΑΕΛ κατέκτησε την Κυριακή το Κύπελλο Ανδρών Β1 Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα επικρατώντας του Αχιλλέα Καϊμακλίου με 48-46, σε αγώνα στο "Κώστας Παπαέλληνας".

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου, με την ΑΕΛ να διατηρεί το προβάδισμα της μέχρι το τέλος και να φεύγει με την νίκη. Έντονη ήταν η παρουσία του κόσμου και από τις δύο ομάδες, που γέμισε το γήπεδο του Στροβόλου. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σώζος Λεωνίδα με 17 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 26-28, 33-42, 46-48
 
Αχιλλέας Καϊμακλίου (Λούης Σιακαλλής)
Γεωργακούδης, Σοφοκλέους, Γρηγορίου 10 (2), Κωνσταντινίδης 13 (1), Α. Πάντζιαρος 3 (1), Ιερωνυμίδης 11 (2), Κ. Πάντζιαρος 3, Λάμπρου 2, Ιωάννου 2, Τέγγερης, Ανδρέου 2.
 
ΑΕΛ (Πέτρος Αντωνίου)
Λεωνίδα 17 (2), Δανιήλ 2, Μάρκου, Μαυρομμάτης 9, Πιερίδης 4, Λουκά 8, Μονιάτης 3 (1), Αντωνίου, Παναγή 5, Καμπούρης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.