Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία! Έρχεται πιο νωρίς το καλοκαίρι;

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία! Έρχεται πιο νωρίς το καλοκαίρι;

Μεσοβδόμαδα θα υπάρξει άνοδος στην θερμοκρασία, ενώ την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή πτώση. Επίσης, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Το βράδυ της Δευτέρας 6/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη 7/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 20  στα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη 8/3 και την Πέμπτη 9/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
 Την Παρασκευή 10/3 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE