ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πώς η Αστυνομία κατέληξε στον 23χρονο ύποπτο για τη ληστεία των... submarines – «Πρέπει να δουλέψω...»

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πώς η Αστυνομία κατέληξε στον 23χρονο ύποπτο για τη ληστεία των... submarines – «Πρέπει να δουλέψω...»

Η Αστυνομία έχει και την τεχνογνωσία αλλά και τις δυνατότητες να καταλήγει σε υπόπτους και για τα πιο επιπόλαια εγκλήματα.

Αυτό προκύπτει από τα όσα ακούστηκαν τη Δευτέρα (06/03) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης 6 ημερών σε βάρος 23χρονου από την Ρουμανία για την ληστεία και τον ξυλοδαρμό Πακιστανού στον Άγιο Δομέτιο στις 19 Δεκεμβρίου του 2016.

Ως γνωστόν, άγνωστο πρόσωπο παρήγγειλε submarines από γνωστό ταχυφαγείο της Λευκωσίας. Ο Πακιστνός υπάλληλος του εν λόγω χώρου εστίασης μετέβη για να παραδώσει τα submarines (αξίας 27,70 ευρώ) στον Άγιο Δομέτιο. Όταν έφτασε στο σημείο, τρία άγνωστα πρόσωπα του επιτέθηκαν κτυπώντας τον, παίρνοντάς του το φαγητό και νομίσματα ύψους πέντε ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 23χρονου Ρουμάνου κατόπιν πληροφοριών σε σχέση με τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα. Βάσει των όσων είπε, «το Επαρχιακό Κλιμάκιο Πληροφοριών Λευκωσίας έλαβε πληροφορία ότι ο άγνωστος αριθμός τηλεφωνικής επικοινωνίας που χρησιμοποιείται συνήθως στην συσκευή από την οποία έγινε η παραγγελία, ανήκει στον ύποπτο».

Με απλά λόγια, αν και η τηλεφωνική κάρτα (SIM) από την οποία έγινε η παραγγελία ενεργοποιήθηκε την ημέρα που διαπράχθηκε η ληστεία, εντούτοις η Αστυνομία κατάφερε να μάθει και τον κάτοχο της κάρτας αλλά και του κινητού τηλεφώνου.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος έφερε ένσταση στο διάταγμα προσωποκράτησής του λέγοντας ότι είναι αθώος, ότι η Αστυνομία ξέρει πού να τον βρει, ενώ τόνισε την ανάγκη να μην χάσει τη δουλειά του. «Πρέπει να δουλέψω...» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE