ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία στην Αστυνομία για εντοπισμό της 26χρονη Μαρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία στην Αστυνομία για εντοπισμό της 26χρονη Μαρίας

Πληροφορία για την ελλείπουσα Μαρία Αντωνίου από τη Λεμεσό δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 07/03 στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδας μας, η πληροφορία που δόθηκε αναφέρει ότι η νεαρή θεάθηκε σε κρεπερί στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Όπως μας αναφέρθηκε, περίπολα της δύναμης μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή (14:00, 07/03) στην περιοχή για να διαπιστώσουν ότι όντως πρόκειται για την 26χρονη Μαρία Αντωνίου.

Η 26χρονη Μαρία Αντωνίου από τη Λεμεσό έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι του Σαββάτου 04/03 όταν και εγκατέλειψε την οικία της.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της, ενώ οι Αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα την φωτογραφία της σε μια προσπάθεια η νεαρή να εντοπιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 26χρονη Μαρία Αντωνίου – Τι δήλωσε στην Αστυνομία για την εξαφάνιση της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE