ΛΕΜΕΣΟΣ: «Χολιγουντιανή» καταδίωξη μέρα – μεσημέρι – Τον κτύπησε με το αυτοκίνητο και τον κυνήγησε πυροβολώντας τον

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Χολιγουντιανή» καταδίωξη μέρα – μεσημέρι – Τον κτύπησε με το αυτοκίνητο και τον κυνήγησε πυροβολώντας τον

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/3, το οποίο έμελλε να εξελιχτεί σε καταδίωξη με πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα δυο οχήματα συγκρούστηκαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης 7/3, πλησίον του Mall στη Λεμεσό.

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των δυο οδηγών με τον ένα εκ των οποίων να έχει κυνηγετικό όπλο στο όχημά του.

Με το που αντιλήφθηκε ο δεύτερος οδηγός την ύπαρξη του όπλου, μπήκε μέσα στο όχημά του για να διαφύγει. 

Ακολούθως ο πρώτος οδηγός μπήκε μέσα στο όχημά του και καταδίωξε τον δεύτερο οδηγό πυροβολώντας τον παράλληλα με το κυνηγετικό του όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό έγινε μέσα στις Βρετανικές Βάσεις στο Τραχώνι.

Ο παραπονούμενος οδηγός, μόλις ξέφυγε από τα πυρά του άλλου οδηγού, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου και ανέφερε το περιστατικό.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για να βρεθεί ο δράστης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE