Σκουπιδαριό κατάντησαν αγροτικοί δρόμοι – Πεταμένα φυτοφάρμακα σε όχθες ποταμού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκουπιδαριό κατάντησαν αγροτικοί δρόμοι – Πεταμένα φυτοφάρμακα σε όχθες ποταμού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκουπιδότοποι έγιναν πολλοί αγροτικοί δρόμοι της Κύπρου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Πολλά σκουπίδια καταλήγουν στις πλαγιές αγροτικών δρόμων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μένει άπραγη. 

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από την κοινότητα της Βυζακιάς στην Επαρχία Λευκωσίας, πολλές πλαστικές σπασμένες «κάσσιες» μπάζα, αλλά και φθαρτά πετάγονται στις πλαγιές των αγροτικών δρόμων.

Το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός πως στις πλαγιές πετάγονται και άδεια μπουκάλια φυτοφαρμάκων.

Πλαγιές δρόμων οι οποίες εφάπτονται με τις όχθες ρυακιών που καταλήγουν στον ποταμό της «Ελιάς», με όλα τα βλαβερά συνεπακόλουθα που μια τέτοια πράξη σημαίνει. 

Ανάμεσα στα πολλά σκουπίδια συγκαταλέγονται σπασμένα ηλεκτρικά είδη αλλά και άδειες φιάλες υγραερίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE