«Γυναίκα και ποδόσφαιρο, πάνε μαζί» Το μήνυμα που στέλνει η Εθνική Κύπρου Γυναικών για την ημέρα της γυναίκας – VIDEO

«Γυναίκα και ποδόσφαιρο, πάνε μαζί» Το μήνυμα που στέλνει η Εθνική Κύπρου Γυναικών για την ημέρα της γυναίκας – VIDEO

Με αφορμή την γιορτή της γυναίκας που τιμάται στις 8 Μαρτίου, οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Κύπρου, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Για χρόνια, το ποδόσφαιρο θεωρείτο ανδροκρατούμενο άθλημα και πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως μια γυναίκα είναι αδύνατον να αντεπεξέλθει στις συνθήκες αυτού του αγωνίσματος.

Τα τελευταία χρόνια, το γυναικείο ποδόσφαιρο της Κύπρου έχει αναπτυχθεί, πραγματοποιώντας μεγάλα βήματα προόδου, με τις επιτυχίες της Εθνικής Κύπρου γυναικών απέναντι σε «μεγαθήρια» του παγκόσμιου γυναικείου ποδοσφαίρου, να το επιβεβαιώνουν.

Θυμίζουμε ότι από τις 10/3 μέχρι τις 15/3, η Εθνική Γυναικών θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά “Aphrodite Cup” που θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό.

Το μήνυμα της Εθνικής στο πιο κάτω βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Ο διορισμός της Μαρίας Μανώλη Χριστοφίδου στη θέση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει προκαλέσει ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις και ανοίγει συζήτηση γύρω από τα όρια της θεσμικής ανεξαρτησίας, της κομματικής ιδιότητας και της πολιτικής δεοντολογίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE