Αυτό είναι καλό ή κακό; Επιστρέφει το Big Brother!

Αυτό είναι καλό ή κακό; Επιστρέφει το Big Brother!

Το Survivor χτυπά κόκκινό στις τηλεθεάσεις και γι αυτό βγάζουν από το συρτάρι το πιο δυνατό χαρτί σε reality...

Όλα δείχνουν πως θα… επιστρέψει στον ΑΝΤ1, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης «λένε» ότι το κοινό παρακολουθεί φανατικά τα realities, με τα social media να παίρνουν φωτιά από τον σχολιασμό.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σύμφωνα με την Espresso ψάχνουν στο... αρχείο του καναλιού και σκέφτονται πολύ σοβαρά να επαναφέρουν το θρυλικό «Big Brother». Ήδη αναζητούνται οι νέοι παίκτες που θα κλειστούν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ακολουθώντας τα χνάρια του Πρόδρομου, του «Τσάκα», της Μαίρης Σκόρδου.

Οσο για το πότε θα το δούμε, το πιθανότερο είναι να μπει στο πρόγραμμα από τη νέα σεζόν και όχι νωρίτερα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE