13χρονος στην Καλαβρία προσπάθησε να βγάλει selfie και βρήκε τραγικό θάνατο

13χρονος στην Καλαβρία προσπάθησε να βγάλει selfie και βρήκε τραγικό θάνατο

Άφωνη είναι η κοινή γνώμη στο Σοβεράτο της Καλαβρίας με τον τραγικό θάνατο ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο παρασύρθηκε από τρένο την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει μια selfie.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Republica, ο 13χρονος ανέβηκε στις γραμμές του τρένου για να βγάλει την… τέλεια selfie και να την ανεβάσει στα social media.

Δεν υπολόγισε όμως σωστά τις αποστάσεις με αποτέλεσμα το τρένο να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει.

Δύο φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του κατάφεραν να σωθούν, όμως μέσα στον πανικό τους έφυγαν, χωρίς να ζητήσουν βοήθεια.

Τις αρχές κάλεσε ο μηχανοδηγός του τρένου, ο οποίος σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσε για το τραγικό δυστύχημα.

Όπως κατέθεσε, εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το τρένο, αλλά η ταχύτητα ήταν μεγάλη και η απόσταση μικρή.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ακόμα ότι στο σημείο ο φωτισμός είναι περιορισμένος και πιθανόν το αγόρι να μην κατάλαβε πόσο κοντά ήταν το τρένο. 

STAR.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.