Πέραν του €1 εκ. το κόστος για την εγκατάσταση WiFi στα Δημόσια Σχολεία της Κύπρου

Πέραν του €1 εκ. το κόστος για την εγκατάσταση WiFi στα Δημόσια Σχολεία της Κύπρου

Πάνω από ένα εκατομμύριο θα κοστίσει η εγκατάσταση ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στα δημόσια σχολεία.

Αυτό προκύπτει από απάντηση του Υπουργείου Παιδείας σε επιστολή του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, η οποία εστάλη τον Αύγουστο του 2015.

Το Κίνημα Οικολόγων επανέφερε το θέμα στο Υπουργείο Παιδείας τον Αύγουστο του 2016 εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τα προβλήματα στην υγεία των παιδιών που τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πιθανόν να επέφεραν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE