ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο και το πέταξαν στο φράγμα του Κούρη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο και το πέταξαν στο φράγμα  του Κούρη

Απίστευτο και όμως αληθινό! Της έκλεψαν το όχημα και το βρήκε μετά από ώρες στο φράγμα του Κούρη

Γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή του αυτοκινήτου της όμως δεν περίμενε να το παραλάβει από το Φράγμα του Κούρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα από το Κολόσσι κατήγγειλε το πρωί της Πέμπτης 09/03 στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής πως το όχημα της κλάπηκε το βράδυ της Τετάρτης ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από την οικίας της.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στην σκηνή όπου έκαναν επιτόπιες εξετάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα λήφθηκε πληροφορία από Κέντρο Ελέγχου Μνημάτων πως εντός του φράγματος του Κούρη υπήρχε ένα όχημα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το όχημα της καταγγέλλουσας.

Να σημειώσουμε πως το όχημα ρυμουλκήθηκε και παραλήφθηκε από την ιδιοκτήτρια του ενώ υπέστη αρκετές ζημίες.

Άξιο αναφοράς είναι πως την σκηνή όπου κλάπηκε το εν λόγω όχημα καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE