ΛΕΜΕΣΟΣ: 32χρονος οδηγός παρέσυρε 12χρονο σε διάβαση πεζών – Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

ΛΕΜΕΣΟΣ: 32χρονος οδηγός παρέσυρε 12χρονο σε διάβαση πεζών – Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ο 12χρονος μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Πέμπτης 09/03.

Συγκεκριμένα, ο 12χρονος μαθητής την στιγμή που επιχειρούσε να διασταυρώσει διάβαση πεζών παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε 32χρονος.

Ο 12χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και κρατείται για νοσηλεία καθώς υπέστη κάταγμα δεξιού χεριού και διάφορες εκδορές στο σώμα του.

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος στην κατάθεση του ανέφερε πως δεν είδε τον 12χρονο καθώς την ορατότητα του εμπόδιζε μικρό λεωφορείο που βρισκόταν μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με 12χρονο πεζό στη Φραγκλίνου Ρούσβελτ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 23χρονου που βρέθηκε νεκρός στο κελί του - Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 23χρονου που βρέθηκε νεκρός στο κελί του - Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή

Τις συνθήκες θανάτου του 23χρονου Abdul Kader Almfalani, από τη Συρία, κατάδικου στις Κεντρικές Φυλακές διερευνά η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE