Έδωσε τα χέρια με την Τζούλια ο ΑΝΤ1! Που θα την βλέπουμε καθημερινά να πρωταγωνιστεί;

Έδωσε τα χέρια με την Τζούλια ο ΑΝΤ1! Που θα την βλέπουμε καθημερινά να πρωταγωνιστεί;

Όταν πέφτουν τα νούμερα, πέφτει και το επίπεδο θα έλεγε κάποιος...

«Είμαι η Τζούλια... Get me out of here» θα αναφωνήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σύμφωνα με την Espresso. Μπορεί το άγριο reality, που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 ως απάντηση στο «Survivor», να μπήκε προσωρινά στον... πάγο, ωστόσο οι ιθύνοντες του καναλιού συνεχίζουν κανονικά τις επαφές με πιθανούς συμμετέχοντες, αφού σχεδιάζουν να το βγάλουν στον αέρα στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

 «Θέλω πολύ να πάω στη ζούγκλα. Μου έκαναν πρόταση από τον ΑΝΤ1 και απάντησα θετικά. Μένει τώρα να πέσουν και οι υπογραφές της συμφωνίας μας, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρότζεκτ. Οπως μου είπαν, το show θα αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο» αποκαλύπτει η ίδια.

«Τους ρώτησα “τι θα τρώμε στη ζούγκλα;” και μου απάντησαν “τα βασικά”. Τους ρώτησα “πού θα κοιμόμαστε;” και μου απάντησαν “σε σκηνές”. Γενικά, είμαι πολύ θετική. Θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Βέβαια, είδα κάποια πλάνα στο YouTube από τα αντίστοιχα reality του εξωτερικού και μπορώ να πω ότι κάποια πράγματα από αυτά που καλούνται να κάνουν οι celebrities είναι ανατριχιαστικά, όπως, για παράδειγμα, οι δοκιμασίες με τα έντομα. Οι κατσαρίδες είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Τις κατσαρίδες, όμως, τις τρέμω!».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE