LIFESTYLE

Κυπριακή Εκπομπή «μεταναστεύει» στην Ελλάδα - Ανταλλαγή εκπομπών μεταξύ Ρικ και καναλιού Ελλάδας

Κυπριακή Εκπομπή  «μεταναστεύει» στην Ελλάδα - Ανταλλαγή εκπομπών μεταξύ Ρικ και καναλιού Ελλάδας

Τετ α τετ και στην Ελλάδα, από τις 13/3 θα βλέπουμε τον αγαπημένο μας παρουσιαστεί να προβάλλεται και στο κανάλι Action24.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Tv Cappuccino  το Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος θα παρουσιάζονται και στην Ελλάδα.

Αφού ο αγαπημένος Τάσος Τρύφωνος έχει κάνει μπάμ με την εκπομπή του και εφόσον οι Ελλαδίτες δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν αποσπάσματα της εκπομπής Τετ α τετ , σκέφτηκαν να κάνουν μία αλλαγή.

 Το Ρικ σε συμφωνία με το τοπικό κανάλι της Αθήνας Action 24 θα κάνουν ανταλλαγή προγραμμάτων. 

Το Ρικ θα δώσει το Τετ α τετ και θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Βρες τη Χρονιά».

Το ελληνικό κανάλι ανακοίνωσε πως ξεκινά η μετάδοση της κυπριακής εκπομπής από τις 13/3 κάθε Δευτέρα στις 23:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00, ωστόσο το Ρικ δεν έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει την μετάδοση του παιχνιδιού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top